dijous, 15 de maig del 2008

El govern visita Londres




Setmana plena d'activitats per als catalans de Londres...dimecres, acte de celebració del primer aniversari de Catalans UK, amb la presència del vicepresident de la Generalitat, Carod Rovira, el conseller d'interior, Saura, el director de l'Institut Ramon Llull, Bargalló i tot un megacrack de la comunicació, en Miquel Calçada, "Mikimoto", que va acabar el seu discurs amb un molt britànic "Déu salvi la Reina!", amb el que, tot sigui dit, el vicepresident va discrepar una mica, més que res per coherencia republicana.

Dijous: al migdia inauguració de la delegació de la Generalitat a Londres i a la tarda acte d'entrega de la col·lecció Bernat Metge i conferència de Josep Lluís Carod Rovira a la London School of Economics sobre l'acció internacional de Catalunya. Algunes dades interessants que han sortit durant el discurs, sembla ser que el català és la desena llengua en traduccions del món i la vintena amb més presència a internet. Això últim ja m'ho crec més, sobretot si comptem l'aportació dels blocaires de la capital del Maresme (ja sabeu de qui parlo!).

2 comentaris:

Lluís Saurí ha dit...

Veig que els catalans de londres continueu en actiu, molt be! Per cert, la conferencia del Carod a la LSE en catala com de costum, suposo...

Miquel ha dit...

Doncs si,l'has endevinat... he, he! per cert, en dues setmanes passarà per aqui en Pujol...I'll keep you posted!