dijous, 6 de desembre del 2007

Reprenent el blog...

Després d'unes setmanes que l'he tingut bastant abandonat m'he decidit a tornar a escriure alguna cosa en aquest blog...i es que tornant al tema dels posts anteriors i que tant m'interessa, l'aviació comercial, hi ha hagut novetats interessants.

Pel que fa a Barcelona, British Airways obrirà properament una nova ruta entre Barcelona i l'aeroport de London City, el més petit de la capital britànica, que es toba molt a prop del cente de negocis i per tant té una clientela predominantment de negocis. L'aeroport en qëstió té una pista tan curta que no hi poden aterrar avions més grans que l'A318, que és el més petit de tota la familia Airbus. Així doncs, és una ruta que no serà gaire important en nombre de passatgers, però té una importància qualitativa, ja que posa Barcelona entre el reduit grup de ciutats europees que tenen accés directe al London City, del qual formen part, Paris, Amsterdam, Zurich i unes poques més...una ruta pensada sobretot per als passatgers de negocis que ajuda a trencar una mica la imatge d'un aeroport del Prat utilitzat només per "turistes de xancleta". Serà, a més, una nova alternativa i més places ofertades per als que viatgem regularment entre Londres i BCN.

L'altra novetat destacable és que Ryanair vol instalar una de les seves bases a Reus, en principi serà més petita que la que ja té a Girona, però servirà per rendibilitzar les avui en dia infrautilitzades instal·lacions de Reus i millorarà les connexions del Sud i l'Oest de Catalunya a més de la propia ciutat de Barcelona.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.