dilluns, 14 de maig del 2007

Ja era hora!

Ja està! ja tinc blog,...finalment després d'un temps llarg en que tenia la idea al cap però no trobava el moment per realitzar-la, m'he decidit a crear un diari de la vida aqui a Londres i també un punt de trobada amb tots el amics dispersos pel món, que són els que més m'han encoratjat per embarcar-me en aquesta aventura digital. Així que aqui està i espero que el disfruteu i em feu arribar els vostres comentaris!

Done! I had been thinking about writing my own blog for quite a long time, but never had the time to do it, but finally the time has arrived! I hope this will be help me keep in touch with all the friends spread around the globe...Please have a look and let me know your impressions!

5 comentaris:

Arnau ha dit...

Celebro que al final t'hagis decidit! Seguirem amb molt d'interes tot el que escriguis i ,si a mes a mes, de tant en tant, penges alguna foto ja sera fantastic.

Reocords!

Anònim ha dit...

hola!!!

Molt bé la iniciativa. De tant en tant aniré mirant què expliques.

Un petó des de casa (BCN)

Marta

Anònim ha dit...

Ja veig que actualment si no tens blog, no ets ningú :) Ànims amb aquesta iniciativa!!

DANI

Miquel ha dit...

Dani, tal com ho veig, això aviat serà com tenir email...així que cada dia tens menys excusa per no fer el teu també! Aviam si ens animem!

Anonim ha dit...

Hola Miquel,
el mateix dic! Felicitats.. i mai és tard... jo vaig tardar un parell d'any a decidir-me, sort de l'Arnau que incistia molt :)
I res, espero que tinguis més constància que jo, i és que quan estàs super enfeinat i cansat, de vegades sembla que la inspiració no acaba d'arribar.